Επισκέφτηκα το κέντρο για triplex καρδιάς. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και από τους γιατρούς και από τη γραμματεία.

Ilias Baltas

Πολύ καλη εξυπηρέτηση . Ευγενικοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς τόσο οι γιατροί όσο και η γραμματεία !!

krusa mand

Έκανα πρόσφατα triplex καρδιάς. Εξαιρετικός ο Καρδιολογος, προσεκτικός και επεξηγηματικός. Ευγενικό το προσωπικό. Το συνιστώ !

Michail Pavlidis

Εξαιρετικό προσωπικό και άμεση εξυπηρέτηση. Πήγα σήμερα και έκανα ακτινογραφιες και εξετάσεις αίματος εξυπηρετηθηκα ταχύτατα και με απόλυτο σεβασμό στο πρόβλημα μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

xristina argoudeli

Από τα καλύτερα διαγνωστικά κέντρα, το προσωπικό απόλυτα καταρτισμένο, ευγενικό και εξυπηρετικό με διάθεση να βοηθήσουν σε ότι χρειάζεται ο ασθενής!

ΜΑΡΙΑ ΧΑΣΑΠΑΚΗ

Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Είμαι ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες που έλαβα και θα εμπιστευόμουν ξανά αυτό το ιατρικό κέντρο.

Angeliki Bazigou

Εξαιρετικοί επαγγελματίες.Ο καρδιολόγος κύριος Χριστακόπουλος, άνθρωπος πρώτα απ' όλα και εξαιρετικός επιστήμονας.

Alex Georgakis

Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Βρήκα γρήγορα διαθέσιμο ραντεβού και έκανα μέσα όλες τις εξετάσεις που χρειαζόμουν Πάρα πολύ άμεσα αποτελέσματα Τα κορίτσια στην υποδοχή πάρα πολύ εξυπηρετικά και ευγενικά Συνεχίστε έτσι ότι καλύτερο στην Νέα Ιωνια

Σπυρίδων Μποσγας

Έκανα αιματολογικές εξετάσεις ακτινογραφία και υπερηχο καρδιάς και κοιλιάς Πολύ ευγενικό προσωπικό Άμεση εξυπηρέτηση Και γρήγορη Παραλαβή των αποτελεσμάτων Άριστο το επιστημονικό επίπεδο των ιατρών Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Stefanos Lamprou

Το καλύτερο στην Νέα Ιωνία. Βρήκα άμεσα ραντεβού και άμεσα αποτελέσματα. Τα κορίτσια στην γραμματεία πολύ πρόθυμα να σε βοηθήσουν, ευγενικά και με χαμόγελο. Συνεχίστε έτσι!

Νικος Τσαρουχης

Ευγενέστατο προσωπικό, άμεση παραλαβή αποτελεσμάτων κι ικανοποιητική διαθεσιμότητα ραντεβού! Άξιο παράρτημα για έναν μεγαλο όμιλο στον τομέα υγειας!

Maria Karantzia