Η Ιατροδιάγνωση

Τα ιατρικά κέντρα “Ιατροδιάγνωση” ξεκίνησαν τη λειτουργεία τους το 2003 από τον ακτινοδιαγνώστη και επιστημονικά υπεύθυνο Δρ. Παναγιώτη Ντούνα,  με κύριο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στο χώρο Πρωτοβάθμιας Υγείας, παρέχοντας παράλληλα αξιοπιστία και ασφάλεια.

Οι αρχές και οι αξίες του ιδρυτή μας, διέπουν όλη τη λειτουργία των διαγνωστικών μας κέντρων. Η υπευθυνότητα και ο σεβασμός προς τους συνανθρώπους μας αποτελούν βασικά μας χαρακτηριστικά.

Τα δύο διαγνωστικά κέντρα μας στο Νέο Ηράκλειο και στη Νέα Ιωνία, είναι επανδρωμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία διαρκώς αναβαθμίζονται σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο.

Το προσωπικό αποτελείται από μερικούς από τους καλυτέρους και πιο έμπειρους επιστήμονες στην Ελλάδα και φροντίζει για την άριστη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και τη σωστή κατεύθυνση για τα εξατομικευμένα πρωτόκολλα εξετάσεων που ακολουθούνται.

Στην Ιατροδιάγνωση,  όλοι μας εργαζόμαστε με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, έχοντας πάντα  προτεραιότητα την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων μας, κατανοώντας και ακούγοντας τις ανάγκες των ασθενών μας που καθημερινά, εδώ και πολλά χρόνια, μας τιμούν με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Testimonials

What our patients say

Επισκέφτηκα το κέντρο για triplex καρδιάς. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και από τους γιατρούς και από τη γραμματεία.

Ilias Baltas

Πολύ καλη εξυπηρέτηση . Ευγενικοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς τόσο οι γιατροί όσο και η γραμματεία !!

krusa mand

Έκανα πρόσφατα triplex καρδιάς. Εξαιρετικός ο Καρδιολογος, προσεκτικός και επεξηγηματικός. Ευγενικό το προσωπικό. Το συνιστώ !

Michail Pavlidis

Εξαιρετικό προσωπικό και άμεση εξυπηρέτηση. Πήγα σήμερα και έκανα ακτινογραφιες και εξετάσεις αίματος εξυπηρετηθηκα ταχύτατα και με απόλυτο σεβασμό στο πρόβλημα μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

xristina argoudeli

Από τα καλύτερα διαγνωστικά κέντρα, το προσωπικό απόλυτα καταρτισμένο, ευγενικό και εξυπηρετικό με διάθεση να βοηθήσουν σε ότι χρειάζεται ο ασθενής!

ΜΑΡΙΑ ΧΑΣΑΠΑΚΗ

Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Είμαι ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες που έλαβα και θα εμπιστευόμουν ξανά αυτό το ιατρικό κέντρο.

Angeliki Bazigou

Εξαιρετικοί επαγγελματίες.Ο καρδιολόγος κύριος Χριστακόπουλος, άνθρωπος πρώτα απ' όλα και εξαιρετικός επιστήμονας.

Alex Georgakis

Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Βρήκα γρήγορα διαθέσιμο ραντεβού και έκανα μέσα όλες τις εξετάσεις που χρειαζόμουν Πάρα πολύ άμεσα αποτελέσματα Τα κορίτσια στην υποδοχή πάρα πολύ εξυπηρετικά και ευγενικά Συνεχίστε έτσι ότι καλύτερο στην Νέα Ιωνια

Σπυρίδων Μποσγας

Έκανα αιματολογικές εξετάσεις ακτινογραφία και υπερηχο καρδιάς και κοιλιάς Πολύ ευγενικό προσωπικό Άμεση εξυπηρέτηση Και γρήγορη Παραλαβή των αποτελεσμάτων Άριστο το επιστημονικό επίπεδο των ιατρών Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Stefanos Lamprou